Butiken

När man besöker en blomsterbutik förväntar man sig att möta nyproducerade buketter, blomdoft, snittblommor,

gröna och blommande krukväxter och andra arrangemang.

Om företaget

Blomster Boo är ett familjeföretag som funnits i Orminge Centrum ända sen Centrumet byggdes 1971. I över 45 år har Blomster-Boo levererat och förmedlat blommor till nöjda kunder runt om hela Sverige och Stockholm, även om Saltjö-Boo, Värmdö och Nacka är vårt främsta upptagningsområde. Blomster Boo drivs idag av Mikael Eklund som är 3:e generationens blomsterhandlare, 2:a generationen inom Blomster Boo, (Mikaels farfar var kunglig hovdekoratör).

Vi samarbetar med Interflora Blommogram och köper så mycket närodlade krukväxter och snittblommor vi kan. Allt som går att köpa svenskt köper vi svenskt! Vi tummar inte på kvaliteten utan anser att det är det absolut viktigaste. Detta gör oss ett strå vassare än våra konkurrenter.

Vi har alltid fullladdade blomsterkylar i vår butik med ett stort sortiment av snittblommor. Vi har även ett brett urval av krukor och inredningsdetaljer från ett flertal leverantörer. Är det något alldeles speciellt ni är ute efter, fråga oss i personalen så ordnar vi det åt dig!

Ingenting är omöjligt! Vi kan göra allt!

Våra Florister

Mikael

Mikael Är butiksägare och tredje generationens blomsterhandlare.

Ylva

Ylva är en glad och kreativ florist som framförallt är specialist på buketter och arrangemang. Hon är är en klippa på att skylta fint i butiken och texta vackra skyltar och sorgband. Ylva sadlade om till florist för 5 år sen och har gått på Munkeröds flortistutbildning.

Susanne

"Sussi" är utbildad florist med flera års erfarenhet inom branschen.